U U S I Y R I T Y S

Noin viisi vuotta sitten otin edellisen kerran henkilökohtaisen talouteni haltuun. Kuten monissa elämäntapamuutoksissa, alku oli suorastaan odotukset ylittävä. Maksoin lumipallometodia hyödyntäen osamaksu- ja tililuottoja pois yhteensä
2 660,00 euroa. Samalla säästin asunnon ostoa varten 1 748,58 euroa. Mutta, kuten monesti elämäntapamuutoksissa, en jaksanut pitää muutosta ensimmäisellä yrityksellä pitkäkestoisesti yllä. Motivaatio loppui kesken ja taloudenhallinta päätyi jälleen samanlaiseen luottokorttikierteiseen tililuottojen sävyttämään kaaokseen. 

Nyt, monta vuotta myöhemmin koen, että olen valmis yrittämään uudelleen. Lähes vuoden kestänyt terapia on mahdollistanut lopultakin niiden tekijöiden selvittämisen, joiden vuoksi taloudenhallinnassa on ollut ongelmia. Kaikki muut ongelmakohdat on nyt käyty läpi, nämä raha-asiat ovat viimeinen käsiteltävä osa-alue. 

Kirjoitin myös aiemmin blogia vastaavalla nimimerkillä. Valitettavasti viimeisestä kirjautumisesta on niin kauan aikaa, että en muista enää käyttäjätunnusta tai salasanaa. Niinpä en voi enää palata aikaisemman blogin pariin, vaan päätin aloittaa uuden. Aiemmin nimimerkki oli myös muuttunut Anni Rahapalleroiseksi. Nyt palasin alkuperäiseen, sillä tavoitteena on päätyä rahahuolettomaksi rouvaksi. Tosin tällä kertaa hieman eri keinoin ja pitemmäksi aikaa.

1 kommentti:

  1. Onpa kiva, että palasit takaisin! Muistan blogisi ja seurasin sitä, mutta taisin poistaa omalta lukulistalta jossain vaiheessa, kun se oli niin hiljaa.
    Nyt täytyy muistella blogin lisäys lukulistalle uusiksi itsekin, kun on tullut pitkän aikaa hiljaiselettyä :)

    VastaaPoista